"Din nou un masacru la burse", "Londra arde!",  "Proteste, incendii si jafuri",  "Foamete si panica in Africa de Est".

"Asa ceva e destul sa te faca sa vrei sa te ghemuiesti inapoi sub plapuma. Si chiar si-atunci cand bursa incepe sa creasca si sunt vesti bune, tot reusesc sa-i gaseasca un nume negativ", spune Jeanne Moos, corespondent CNN.

Inspirati de instantaneele surprinse la bursa din New York, cativa internauti au creat o pagina numita simplu - "Brokeri cu mainile pe fata".

In schimb, unii comentatori s-au chinuit sa gaseasca exprimari cat mai ...plastice.

Rush Limbaugh, realizator radio: "Obamageddon! La asta am fost martori vineri. Obama-geddon, Barack-alipsa acum!"

Jim Cramer, realizator TV: "Am sa-i zic "piata Bee Gees" pentru ca emotiile pur si simplu m-au coplesit"

Tot emotiile puternice au cuprins-o si pe o femeie din Missouri, cand a vazut ca economia a luat-o la vale. Asa ca a inchiriat un avion cu banner si le-a transmis un mesaj brokerilor de pe Wall Street: "Multumim pentru retrogradare! Ar trebui sa fiti cu totii concediati!". Femeia a vrut initial sa zboare pe deasupra Washingtonului arborand acest mesaj, dar s-a lovit de interdictia de a survola capitala federala.

Pana si comentatorii s-au "ferit" de carnagiul de pe Wall Street.

"Sunt aici, cautandu-mi trusa de urgenta de vagabond. Tineti minte, oameni buni, pe termen lung valoarea actiunilor creste intotdeauna".

Ramane de vazut ce comentarii vor avea dupa ce Barack Obama a anuntat ca nu va renunta la vacanta de vara, programata saptamana viitoare.