Tot acestea se vor ocupa si de proiectul tehnic, de obtinerea tuturor avizelor si a autorizatiei de constructie. Va fi un pasaj pietonal la fel ca cel de la Universitate. Va avea iesiri catre absolut toate strazile. In interiorul pasajul vor fi spatii comerciale. Dupa finalizarea lucrarilor, Piata Romana va fi traversata pietonal numai prin subteran Indicatorii tehnico-economici au fost aprobati in 2006. Licitatia pentru desemnarea constructorului s-a incheiat in urma cu doua luni, iar suma aprobata in bugetul municipalitatii pentru acest proiect a fost de 100.000 de lei.

Un proiect din 2006 mai scump cu 1 milion de euro

Pasajul pietonal de la Piata Romana se face in baza unei Hotarari a CGMB din 2006. Potrivit acesteia, suprafata construita a pasajului va fi de 5.200 de metri patrati. Pentru pietoni spatiul rezervat este de 3.710 metri patrati (inclusiv caile de acces), iar comerciantii isi vor desfasura activitate pe o suprafata de 970 metri patrati, scrie Gandul.

Citeste si

Cum te influenteaza muzica din magazine sa cumperi mai mult

Investitori: "Nimeni nu stie ce se va intampla, nimeni nu stie ce sa faca". Presedintele Obama vorbeste despre un posibil default al SUA