Cu siguranta, marele actor Adrian Pintea (foto) este mahnit acolo sus in Ceruri pentru ca doua dintre cele mai importante femei din viata lui se cearta in justitie.

Dupa ce sora si sotia regretatului artist au ajuns in fata judecatorilor pentru a imparti mostenirea lasata in urma de Adrian Pintea, iata ca sora acestuia deschide un nou proces. Un proces in care cere anularea marcii Adrian Pintea inregistrata inca de acum mai bine de doi ani de sotia acestuia, Lavinia Tatomir Pintea.

Scandalul este cu atat mai mare cu cat OSIM protejeaza numele celebrului actor, profesor si poet si pentru produse ca bauturi alcoolice si tutun.

Sunt nevoita sa fac fata oricarui proces deschis impotriva mea, asta doar pentru ca am dorit sa apar memoria sotului meu”, se apara Lavinia Pintea, care spune ca nu intelege acest proces, in conditiile in care chiar cumnata ei a facut o cerere similara la OSIM, dar mult mai tarziu.

Ori si aici se aplica principiul primul venit primul servit! Dar pana la urma judecatorii vor fi cei care vor decide soarta acestei dispute. In paralel justitia trebuie sa ia o hotarare definitiva si in privinta averii actorului pentru care nevasta se cearta cu restul rudelor.