Revistele de moda si site-urile care prezinta cele mai noi tendinte au fost printre primele descarcate pe tableta primita de la Mos Craciun? Atunci cu siguranta visati ca husa care imbraca noul gadget sa fie creatia unui designer celebru.

In magazinele din Bucuresti, oferta e destul de variata si, cu putin noroc, puteti cumpara aceste accesorii la reduceri. O husa creata de Stella McCartney costa 580 de lei, iar cea semnata Balenciaga - 880 de lei. Doamnele mai conservatoare pot opta pentru un model Dior din piele si bumbac, al carui pret a fost redus la 730 de lei, sau unul cu manere si ceva mai mult spatiu in interior de la Gucci, care ajunge insa la 1.840 de lei.

Si posesoarele de Blackberry au de unde alege. O husa din piele de cerb, ce poarta semnatura Alexander McQuenn, costa, cu reducere, 320 de lei, intr-un magazin din Bucuresti. Pentru a va imbraca telefonul intr-o invelitoare colorata Gucci platiti 580 de lei, iar pentru una creata de Salvatore Feragamo - 898 de lei si aveti si cateva spatii pentru carti de vizita.

Brandul Gucci a scos pe piata si o pereche de manusi care merge... "mana-n mana" cu telefoanele cu touch screen. De exemplu, atunci cand mergeti pe strada si va suna telefonul, nu este nevoie sa va scoateti manusa ci numai sa deschideti acest capison si raspundeti foarte usor. O astfel de pereche de manusi costa 910 lei.

Si daca tot vorbim despre telefoanele cu touch screen, aflati ca o husa pentru iphone, marca Dior, la reducere, ajunge la 520 lei.

Materialul a fost realizat in colaborare cu revista The One.