La Bucuresti vor fi valorificate bunuri mobile si imobile care apartin debitorilor Akparom S.R.L. si Savulescu Vlad Nicolae, la Iasi se valorifica bunuri ale debitorilor Deleanu Mihai Tudor, Amisculesei Andrei si Usturoi Marius Florin, la Ploiesti se valorifica bunurile debitorilor Cunesteanu Ion-Claudiu, Vlad Costel, Dinu Marian, Matei Ionel, Ciobanu Lucian si Ciobanu Nicolae Dan.

La Cluj-Napoca, se valorifica bunuri apartinand debitorilor Cioara Bogdan Nicolae, Iliuta Titus si Retegan Virginia, la Galati se valorifica bunuri apartinand debitorilor Iacob Claudiu si Saradjian Gevorg, la Brasov se valorifica bunuri apartinand debitorilor Benko Janos Elemer, Benko Hunor Balazs si Samarghitian Petru Aurel, iar la Timisoara se valorifica bunuri imobile ale debitorului Podea Florin.

Potrivit paginii de Facebook a institutiei, in 6 decembrie, in Capitala, va fi organizata o licitatie pentru vanzarea unei cladiri situate in Soseaua Bucuresti - Ploiesti, in suprafata construita la sol de 148,07 mp, piscina si teren aferent in suprafata totala de 645,80 mp, iar pretul de pornire a licitatiei este de 1,124 milioane de lei (exclusiv TVA). ANAF precizeaza ca pretul a fost stabilit de un evaluator independent acreditat de Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania - ANEVAR.

Tot in Bucuresti, in data de 19 decembrie, va fi organizata licitatia pentru vanzarea autoturismelor Audi A 4 (anul fabricatiei 2012) - la un pret de pornire de 38.915 lei + TVA (20%), BMW X5 (anul fabricatiei 2005) - pretul de pornire 11.015 lei + TVA (20%), VW Polo (anul fabricatiei 2010) - pretul de pornire 14.800 lei + TVA (20%) si Dacia Logan, anul fabricatiei 2008, pretul de pornire a licitatiei 5.395 lei + TVA (20%).