Cardul co-brand Raiffeisen Bank – FC Steaua ofera o reducere de 10% la toate biletele si abonamentele pentru meciurile de fotbal ale echipei Steaua, precum si la produsele de catering achizitionate in timpul meciurilor de fotbal, in interiorul stadionului.

Posesorii cardului beneficiaza de o reducere de 50% la turul stadionului si al muzeului, daca platesc biletele cu cardul, si de o reducere de 10% la toate produsele achizitionate din magazinele Steaua.

In plus, Raiffeisen Bank doneaza 0,5% din valoarea tranzactiilor facute de utilizatorii cardului la comercianti catre Centrul de Copii si Juniori din clubul FC Steaua. Raiffeisen Bank va dona aceluiasi Centru si jumatate din taxa anuala de administrare a cardului.

Cardul este disponibil de luni in toate agentiile Raiffeisen Bank din tara, iar pentru a intra in posesia lui, suporterii Steaua trebuie sa vina intr-o agentie a bancii cu cartea de identitate si sa completeze o cerere. Dupa cel mult doua zile isi vor putea lua cardul din aceeasi agentie.

“Raiffeisen Bank doreste sa sustina sportul si de aceea am creat un card care ofera atat reduceri pentru suporteri, cat si conditii mai bune de antrenament pentru tineri si juniori”, a spus Radu Topliceanu, Director Executiv Aria Clienti Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.