Hotelul, care se va numi Premier Palace, va fi structurat pe cinci etaje si va avea 60 de camere, cinci apartamente si un restaurant cu 250 de locuri.

Alaturat hotelului va functiona un alt corp de cladire, cu sase etaje, cu spatii de birouri, trei sali de conferinte cu o capacitate totala de 1.000 de locuri si un spa, care va include printre altele un centru de recuperare sportiva.

"Ne vom adresa in special cluburilor romanesti de fotbal si a celor straine care vor juca in Romania. De exemplu, daca Steaua va participa in liga europeana, vom veni cu oferte. Hotelul va avea si un centru cu 6-7 sali de masaj, cu aparatura medicala specifica recuperarii sportive. Pana in prezent am primit o cerere din partea clubului de fotbal Steaua, insa nu vom semna niciun contract pana nu vom deschide hotelul", a declarat administratorul firmei Premier Palace, Marian Dumitru, citat de Mediafax.

Potrivit lui Dumitru, hotelul si restaurantul vor fi deschise pe 27 aprilie, dupa doi ani de lucrari de renovare si consolidare a cladirii, iar al doilea corp va fi inaugurat anul viitor.

Investitia totala in cele doua corpuri de cladire este de sapte milioane de euro.

Premier Palace este detinuta de o firma inregistrata in Cipru, Tekpacific, despre care Dumitru spune ca are actionari straini.