Chiriasii care au ramas in cadrul mall-ului sunt nemultumiti de rezultatele din primii ani. Dorin Catana, director general al lantului de farmacii Centrofarm, rezuma prima impresie dupa deschidere printr-un singur cuvant: “Un dezastru”. “Selectia (chiriasilor - n. red.) nu a fost una riguroasa, absenta chiriasilor cu renume a fost cea care nu a generat traficul necesar”, spune directorul lantului de farmacii, care numara 60 de unitati, majoritatea in centre comerciale.

Acest nivel redus al traficului este suficient pentru unele dintre brandurile cunoscute din cadrul proiectului, precum Sprider. “Sunt comercianti care castiga bani acolo, magazinele cunoscute. Din punctul meu de vedere, toate numele cunoscute isi doresc sa ramana in cadrul centrului comercial”, afirma consultantul Razvan Gheorghe, care recunoaste totusi ca sunt si magazine, “cam 5%, care stau degeaba acolo”.

Noua repozitionare a centrului comercial ar trebui sa vizeze, ca public principal, tinerii si comunitatea din zona. “Este un mall pentru o comunitate, nu putem face din el un mall dominant; sunt si putini retaileri puternici care se extind”, mai afirma Gheorghe. In plus, deschiderile Grand Arena si mai ales a Sun Plaza, in aceeasi parte de sud a Capitalei, au marit considerabil concurenta.

Cititi mai multe despre povestea City Mall intr-un amplu material disponibil pe businessmagazin.ro