De cateva zile s-a intors din concediu presedintele PSD. Victor Ponta a stat 10 zile in Antalya, intr-un hotel de cinci stele in care cel mai ieftin sejur in acesta perioada se apropie de 5.000 de euro. Conditiile justifica banii. Oaspetii sunt asteptati la spa si la sauna, pe plaja sau pe terenul de golf. Tot in Turcia isi va petrece concediul si Crin Antonescu, dar in august.

Presedintele si prim ministrul n-au plecat in vacanta pina acum. Ar putea, fi insa, turisti de week-end, pe litoralul nostru. Colegii de partid ii pot povesti premierului cum este departe de serviciu. Deputatul PDL Alin Popoviciu, de exemplu, s-a bronzat in Turcia, unde spune el, este mult mai ieftin decat la noi.

Secretarul adjunct al PDL, Stefan Pirpiliu isi face bagajele pentru litoralul grecesc. Optimist, se asteapta ca cele 7 nopti de cazare sa nu-l coste mai mult de 1.200 de lei. "Este o destinatie relativ ieftina, fara prea multe pretentii si care imi confera posibilitatea de a avea in acelasi complex si loc de joaca si piscina mica pentru copii, liniste", spune el.

Liberala Alina Gorghiu se va relaxa intr-un avion condus chiar de ea. Brevetul o costa cel putin 4.000 de euro, asa ca nu mai are bani de concediu.

Senatorii si deputatii se vor intoarce la parlament la sfarsitul lunii septembrie. Cei care n-au plecat in vacanta, mai au timp suficient.