Miliardarul Richard Branson, patronul casei de discuri Virgin, are propria sa insula Necker Island. Locuinta sa din Insulele Virgine Britanice are 14 camere si, ocazional, poate fi inchiriata contra a 54.000 de dolari pe seara. Insula are in total 74 de acri si gazduieste inca 6 case pe langa locuinta principala. Complexul are vedere la ocean, este are SPA, piscine, hamac si un teren de tenis. In plus, turistii poti face o plimbare cu un..submarin detinut tot de Branson.

Actorii americani Goldie Hawn si Kurt Russell isi inchiriaza locuinta de lux din Malibu, California, contra sumei de 95.000 de dolari pe luna, in timpul verii.

Vila costa in total 14.7 milioane de dolari si are 4 dormitoare si 5 bai. Locuinta de 4.300 de metri patrati are o camera de oaspeti pentru meditatie si SPA.

Ozzy si Sharon Osbourne impart o casa de 9,5 milioane de dolari in Malibu, California. Locuinta de 4.500 de metri patrati are 5 bai si 5 camere.

Cei doi au incercat in nenumarate randuri sa-si vanda casa de vacanta. Acum ei inchiriaza casa la un pret cuprins intre 25.000 de dolari si 40.000 de dolari.

De departe una dintre cele mai scumpe case din clasament este cea a actorului american de comedie Jerry Seinfeld. locuinta din Telluride, Colorado, are 14.200 de metri patrati, 11 dormitoare si 12 bai.

Casa actorului a fost construita in 1991 si are un bar, precum si numeroase anexe pentru musafiri.

Citeste si

Cum au evoluat logo-urile a 5 marci celebre, printre care Apple si Coca-Cola GALERIE FOTO

Vrei sa-ti cumperi masina noua? 5 modele care nu-si pierd valoarea in timp GALERIE FOTO