Durata contractului finantat din fonduri proprii va fi de patru ani de la data atribuirii, potrivit unui anunt al bancii centrale.

Contractul va fi atribuit prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 3 septembrie.

Potrivit datelor prezentate in caietul de sarcini, masinile trebuie sa fie cu motorizare pe benzina, cu puteri de 275 CP, respectiv 500 CP.

Masinile vor fi de 4 sau 5 locuri, cu livrare in termen de maxim 90 zile de la semnarea contractului, beneficiarul rezervandu-si dreptul de a solicita vizionarea si testarea unui autoturism, dupa prezentarea ofertei.

BNR vrea sa mai achizitioneze si servicii de emitere bilete de avion si vouchere de cazare, contract cu o valoare estimativa de 3 milioane lei, fara TVA.

Durata acordului va fi de un an de la data atribuirii, potrivit unui anunt de participare publicat de banca centrala.

Achizitia este finantata din fonduri proprii, BNR avand obligatia de a efectua plata catre furnizor in termenul convenit de la primirea facturii din partea acestuia.

Serviciile vor fi contractate prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 august.