Banca precizeaza ca nu percepe comisioane de analiza si de administrare, asigurarea de viata este oferita gratuit, iar clientii pot obtine si o reducere de 20% la asigurarea de somaj si invaliditate.

Potrivit BCR, 'dobanda fixa promotionala nu este conditionata de alti parametri', precum valoarea creditului, virarea salariului, acordarea unei sume minime si altele, ea fiind aplicata tuturor clientilor care detin credite in derulare la alte banci.

"Pot fi refinantate orice credite de la alte banci (inclusiv carduri de credit si facilitati de descoperit de cont) printr-un credit Divers BCR in lei, indiferent de moneda in care acestea au fost acordate initial", se mentioneaza in comunicat.

BCR a consemnat in primul trimestru din 2015 un profit net de 344 milioane de lei (77,1 milioane de euro), sustinut de costurile de risc substantial mai reduse ca rezultat al unei calitati mai bune a bilantului dupa o restructurare extensiva a portofoliului de credite in 2014.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte si detine u active de 14,4 miliarde euro.