Potrivit site-ului auto Motordream.com, din Brazilia, modelul va semana cu Hyundai i10 si va fi produs in India, China sau Brazilia.

Deocamdata nu se stie daca modelul va inlocui Ford Ka sau va fi produs in pararel.

Masina va fi pusa in circulatie in India si in Brazilia in 2014. Cu numele de cod B562 , autoturismul va fi construit pe o noua plaftforma si va veni echipat cu un motor Ecoboost.

Presa indiana scrie ca Ford vrea sa vanda mai mult de doua milioane de unitati din noul model.

Ford produce la Craiova un nou model

Ford Romania va produce, pe langa B-Max, inca un model de clasa B, imediat dupa ce va inceta productia utilitarei usoare Transit Connect, a declarat, in iunie, Henrik Nenzen, directorul general al Companiei Nationale de Vanzari Ford.

Inceperea productiei unui nou model de clasa B, pe langa B-Max, va coincide cu scoaterea din fabricatie a modelului Transit Connect. Chiar si asa, productia acestui model va fi transferata catre uzina Ford din Valencia unde va fi realizata o noua generatie a modelului.

Oficialul Ford a precizat ca uzina Ford Romania va functia la capacitatea maxima de 350 de unitati pe zi cand va incepe si productia urmatorului model de clasa B. Reprezentantul Ford a spus ca mai mult de 90% din productia noul model anuntat va fi exportata.

Ford a inceput deja productia primelor prototipuri B-Max realizate in Romania, urmand ca pe durata verii sa asambleze peste 70 de astfel de masini.

Citeste si

Reclama interzisa. Hyundai socheaza si isi prezinta noul model Veloster VIDEO

Harta revoltelor provocate in lume de cresterea pretului la alimente FOTO