Nu e frumos, dar incepe sa faca parte din traditia acestui popor. Domnul senator de Galati Marius Necula i-a convins in 2008 alegatorii din colegiu ca, daca il vor vota, medicamentele pensionarilor vor fi compensate cu 100%, iar salariile dascalilor vor fi majorate cu 50%. Dupa un an, doctoriile se scumpesc, iar lefurile scad.

In schimb, afacerile de familie ale domnului senator cu statul au devenit infloritoare, in ciuda crizei. Din acte reiese ca omul a construit sali de sport si a facut lucrari pentru diverse primarii.

Si deputatul de Dej Cornel Itu a facut cateva promisiuni. A intocmit un adevarat "decalog" care cuprinde, printre altele, reabilitarea drumurilor, alimentarea cu apa a localitatilor si constructia de dispensare in fiecare comuna. Nu s-a prea tinut de promisiuni.

In schimb, firma lui de constructii a mers inainte si are contracte cu diverse primarii. Pentru dispensare sau alimentare cu apa? Nu! Pentru locuri de joaca, garduri ornamentale si alte tipuri de constructii.

Opozitia nu l-a afectat prea tare nici pe deputatul de Timis Claudiu Taga. Compania administrata de ginerele sau, unde este si el coproprietar, a avut contracte banoase cu diverse ministere si consilii locale.

De alegatorii care l-au trimis in Parlament a cam uitat... Adica nu a finalizat centura ocolitoare a orasului, nu a infiintat un institut oncologic si nici nu a inclus Timisoara in programul national de reabilitare a cladirilor istorice, asa cum s-a laudat.