Compania are deschise pozitii de team managers, customer experience specialists, financial analysts, business operations managers, project managers si ICT administrators. Procesul de recreutare va incepe imediat.

Biroul din Bucuresti este al doilea din Europa pentru Voxpro, dupa cel deschis in 2016 la Dublin, unde isi desfasoara activitatea 400 de persoane. Compania mai are doua birouri aditionale in SUA, in Athens (Georgia) si Sacramento (California), deservite de 500 de salariati.

Voxpro deruleaza parteneriate cu gigantii din industria IT, clienti ce includ Airbnb, Google si Nest, iar aceste noi locatii din Bucuresti, Dublin si Statele Unite permit Voxpro sa asigure un echilibru de fus orar pentru clientii sai, un obiectiv ce va ajuta intr-un final la livrarea de servicii premium catre partenerii sai in orice fus orar.

Citeste si: Vodafone face angajari in Romania

Cele 150 de noi locuri de munca din Bucuresti vor face ca numarul total de angajati Voxpro la nivel international sa depaseasca 3.000. Una dintre conditiile impuse acestora la angajare este sa stapaneasca in principal limbile engleza si franceza, fiind insa cautati si vorbitori de limba italiana. Experienta anterioara de suport pentru clienti constituie un avantaj.

Fondat de Dan and Linda Kiely, Voxpro are centre in Cork, Dublin (Irlanda), Atena si Folsom (California), furnizand servicii de outsourcing pentru 32 de tari.