Jeffrey Notaro detine si o companie de consultanta de business. Prin intermediul firmei a reusit sa gaseasca o parte din investitorii care au fost de acord sa puna banii jos pentru achizitiile de teren agricol.

La sfarsitul anului trecut, fondul de investitii a strans un milion de dolari, bani din care au fost achizitionate terenuri cu o suprafata totala de 113 hectare.

"Terenul agricol din Romania si Bulgaria este puternic subevaluat in comparatie cu cel din restul Europei. Avand in vedere ca terenul de aici este probabil cel mai fertil de pe intreg continentul, este logic sa previzonam ca terenul agricol din regiunea Marii Negre se va dubla avand in vedere ca preturile tind sa se uniformizeze cu cele din Europa Centrala. Businessul nostru este concentrat in acest moment in Bulgaria, in regiunea Dobrich in nord-estul tarii. Luam insa in considerare extinderea in Romania in viitor", a explicat Jeffrey Notaro, CEO al Global Quest, pentru zf.ro - site-ul unde puteti citi continuarea articolului.