Potrivit unui comunicat remis presei, locuitorii din Bucureşti vor putea comanda mâncare 7 zile pe săptămână, de la peste 100 de restaurante din Bucureşti.

La nivel global, Uber Eats a încheiat parteneriate cu peste 80.000 de restaurante din peste 250 de oraşe din 30 de ţări.

Suntem extrem de încântaţi să aducem Uber Eats în Bucureşti, la scurt timp după ce am lansat aici UberGREEN, cu maşini electrice. Utilizatorii pot folosi de acum Uber Eats pentru a comanda dintre sutele de preparate exact ce-şi doresc, când doresc, livrate cu o uber viteză. Bucureşti se alătură celorlalte sute de oraşe din întreaga lume care au îmbrăţişat Uber Eats drept un nou mijloc de a comanda mâncare bună, livrată rapid. Am revoluţionat felul în care oamenii se deplasează, acum transformăm modul în care oamenii savurează mâncarea. Viitorul Uber nu mai este doar despre maşini”, a spus Nicoleta Schroeder, manager general Uber România.
Pentru început, serviciul va fi disponibil între orele 10,30 - 22,00, în zona centrală a oraşului, dar şi în zone ca Dristor,

Parcul Tineretului, Tei, Drumul Taberei sau campusul de business Pipera. Noi cartiere din Capitală vor fi disponibile în aplicaţie în următoarele săptămâni şi luni.