Pana la finele acestei luni, Prioripost va avea propria pagina web. Marca inregistrata a Postei Romane, Prioripost face parte din portofoliul actual de servicii al Sucursalei de Servicii Express din cadrul companiei, alaturi de Ultrapost, Express Mail Service si Skypak, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Conform planului in baza caruia am fost mandatat sa conduc acest proiect, imi doresc ca Prioripost sa redevina prima optiune pentru clientii care au necesitati de expediere in regim de curierat rapid si sa reprezinte pentru companie ceea ce reprezinta, de exemplu, DHL pentru Deutsche Post", a declarat directorul Sucursalei de Servicii Express a Companiei Nationale Posta Romana, Octavian Badescu, informeaza Mediafax.

Anterior, Badescu a condus firma Sameday Courier, pe care a infiintat-o in 2007. El a cedat pachetul de actiuni catre un actionar minoritar, Lucian Baltaru. Sameday Courier este specializata in livrari rapide atat in tara, cat si in strainatate
Cu afaceri de 1,2 miliarde de lei, Posta este cel mai mare operator local de profil si are o retea teritoriala de 5.600 de unitati postale.

Actionarii Companiei Nationale Posta Romana (CNPR) sunt Ministerul pentru Societatea Informationala - 75% si Fondul Proprietatea - 25%.