Angajatii magazinului cu articole de pescuit ingheata atunci cand vine vorba despre seful lor, sotul Secretarului General al Guvernului. Dar Aurel Teodorescu,  nu vrea sa explice cum a reusit sa inchirieze acest sediu de la RAAPPS.

Datele de la Registrul Comertului confirma ce nu recunoaste Aurel Teodorescu si anume ca firma Huntfish Delta SRL, unde el este actionar majoritar isi are sediul in imobilul detinut de RAAPPS, alaturi de Clubul Sportiv Delta Fishing, unde este membru. Saptamana trecuta, Daniela Andreescu a recunoscut ca doar clubul functioneaza acolo.

Nici un cuvant, insa, despre societatea sotului sau. Pe cutia postala sunt scrise insa numele ambilor chiriasi. Nu e nici un conflict de interese, crede Secretarul General al Guvernului, pentru ca:

"(…) Potrivit Codului Familiei soţul nu este ruda, iar copiii din alta casatorie ai sotului, nu imi sunt rude ci afini",
a spus Daniela Andreescu.

"Trebuie demisa. Mi s-au parut raspunsuri arogante. Evident ca demite cel care e abilitat si in acest caz este vorba de premier"
, declara europarlamentarul Cristian Preda.

"-Doamna Andreescu va face toate precizarile publice cu privire la toate problemele care o privesc.
-Considerati ca e un conflict de interese?
-Agentia Nationala de Integritate trebuie sa raspunda si ea la toate aceste intrebari."

Inspectorii ANI nu au precizat deocamdata in ce stadiu se afla ancheta.

Si fiica Danielei Andreescu, Irina Zisman a obtinut un spatiu de la RAAPPS iar fiul sau vitreg a fost numit director in aceeasi institutie.