Randi paraseste Facebook dupa sase ani. In scrisoarea de prezentare a demisiei, Zuckerberg a mentionat realizarile ei in cadrul imperiului social-media, adaugand: "Acum este momentul perfect pentru mine de a parasi compania pentru a construi o alta, concentrandu-ma pe trendurile captivante din industria media".

Noul business se va numi RtoZ Media, un joc al initialelor numelui ei, potrivit Daily Mail.

Surse apropiate acesteia spun ca trei luni de maternitate departe de Facebook i-au dat lui Randi posibilitatea sa reflecte asupra propriei cariere.

Si Facebook a confirmat plecarea doamnei Zuckerberg: "Da, confirmam ca Randi a decis sa plece pentru a-si infiinta propria afacere. Ii suntem recunoscatori pentru serviciile importante aduse companiei", se arata intr-un comunicat. Nu exista insa niciun comentariu din partea fratelui Mark.

Vestea plecarii ei vine si in contextul in care fostul director de marketing al Facebook a declarat luna trecuta ca e timpul pentru iesirea din anonimat. Randi Zuckerberg a mai spus atunci ca utilizatorii s-ar comporta mult mai bine daca toata lumea si-ar folosi numele reale cand navigheaza sau posteaza pe net.

Citeste si:

Banii si femeile, tentatiile sefilor de companii. Cele mai rasunatoare scandaluri cu directori generali celebri FOTO

Banii nu aduc fericirea, dar cumpara antidepresive. Tarile cele mai bogate au si cei mai deprimati locuitori

Google+: peste 25 milioane de utilizatori. Ce instrument de marketing a ajutat reteaua sa creasca intr-o luna cat Facebook in trei ani