Cand era copil, visa la masini puternice si rapide. A avut dintotdeauna o pasiune pentru automobile si, poate mai putin obisnuit, mai tarziu i-a placut sa le si repare, cu manecile de la camasa ridicate si mainile pline de ulei, scrie Business Magazin.

De-a lungul timpului, visul i s-a indeplinit, iar in garaj au inceput sa apara din ce in ce mai multe masini scumpe. "Am destule acum. Toate vechi, din anii '60. Singura mai noua este cea de serviciu", spune Iñaki Berroeta.

Masinile au fost tocmai unul dintre motivele pentru care prima impresie despre Romania n-a fost dintre cele mai bune. Pe strazi erau numai Dacii vechi, la fel ca si taxiul cu care a mers pana la un hotel nu foarte primitor si cu conditii care nu se puteau compara cu cele din SUA sau macar din Europa de Vest. In plus, orasul avea un aspect gri si, in unele zone, nu parea deloc sigur, mai ales pentru o persoana despre care oricine isi putea da seama ca vine din alte locuri.

Afla mai multe despre noul manager de la Vodafone si planurile pe care le are in ceea ce priveste viitorul companiei de telecom pe www.businessmagazin.ro