Pepco Group deţine mărcile PEPCO, Poundland şi Dealz, controlând 2.698 de magazine în 14 ţări, inclusiv în România, unde comercializează îmbrăcăminte, articole pentru casă şi produse alimentare.

Grupul a precizat că Trevor Masters îi va succeda în funcţie actualului director PEPCO, Rob Taylor, începând cu data de 1 noiembrie şi va avea cartierul general în Polonia.

Masters are o carieră de peste 30 de ani la grupul britanic de distribuţie Tesco, cel mai recent ocupând postul de director general pentru operaţiunile grupului, după ce anterior a fost responsabil pentru operaţiunile grupului din Europa Centrală.

Retailerul european Pepco Group, care anterior purta numele Pepkor Europe, face parte din grupul sud-african Steinhoff International Holdings NV. În presă au apărut speculaţii referitoare la o posibilă listare a Pepco Group în cursul anului 2020, în contextul în care Steinhoff a fost afectat de un scandal de contabilitate în 2017 şi vrea să vândă o parte din active pentru a-şi reduce datoriile.

Steinhoff International Holdings este unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă la nivel mondial iar pe piaţa din România controlează lanţurile de magazine Kika şi Pepco.