"Orice persoana fizica, client ING Bank sau nu, poate lua pe loc un credit de nevoi personale intre 2.000 si 90.000 RON pe o perioada de maximum 5 ani, fara a mai fi nevoie sa prezinte adeverinta de salariu sau cupon de pensie. Acest lucru a devenit posibil prin incheierea unui acord cu ANAF, care furnizeaza informatii legate de veniturile clientului, eliminand astfel necesitatea prezentarii documentelor privind veniturile si a efectuarii unei vizite ulterioare la banca. Astfel, in baza acestor informatii, creditul de nevoi personale se poate obtine in doar cateva minute, atat de catre clientii existenti, cat si de catre clientii noi, care primesc pe loc creditul de nevoi personale si cardul de debit atasat contului curent ", precizeaza ING.

Dobanda pentru acordarea creditului de nevoi personale este fixa si se incadreaza intre 8,95% - valabila la incasarea salariului intr-un cont ING Bank si 10,45% - dobanda standard.

Pentru acordarea creditului, banca percepe comision de analiza a dosarului de credit, perceput doar in cazul acordarii creditului (105 lei) si comision de administrare, care se plateste o singura data, in momentul acordarii creditului (1% din valoarea sumei imprumutate).

Procesul de acordare a creditului dureaza, in medie, 15 minute, iar clientul primeste imediat banii in cont.

In plus, clientii care doresc sa refinanteze un credit de nevoi personale pot beneficia, pana la 30 noiembrie 2015, de oferta cu zero comision de analiza si zero comision de administrare, precizeaza banca.