Mark Rock are o experienta de 28 de ani in industria tutunului.

"JTI a intrat in a treia decada de cand este prezenta in Romania: am venit aici ca sa ramanem si sa dezvoltam afacerea, asadar vom continua sa investim in marcile noastre, in fabrica si in oamenii nostri. Vom colabora si pe viitor cu autoritatile, intr-o maniera constructiva si transparenta, pentru un mediu fiscal si legislativ stabil si pentru a combate contrabanda cu tigarete", a declarat Mark Rock, noul general manager al JTI Romania, Moldova si Bulgaria.

JTI si-a inceput activitatea in Romania in 1993 (denumita la momentul respectiv R.J. Reynolds) si a fost una dintre primele companii multinationale infiintate in Romania. In 2012, JTI Romania a investit 25 de milioane de euro in fabrica din Bucuresti, ceea ce a condus la crearea a peste 125 de noi locuri de munca. Anul trecut, JTI Romania a finalizat noul sediu din Bucuresti. In total, JTI Romania are aproximativ 1.000 de angajati care lucreaza in productie si in birourile de vanzari.

JTI, membra a Grupului Japan Tobacco, este unul dintre cei mai mari producatori internationali de produse din tutun. Compania comercializeaza marci precum Camel, Winston si Mevius (Mild Seven).