Retailerul de modă va prelua un etaj superior din Unirii View.

”Cea mai populară marcă de modă din România îşi va stabili viitorul sediu în Unirii View, fapt care valideaza încă o dată proiectul ca fiind o proprietate de top pentru companiile de top cu un nivel bun de lichiditate financiară”, a declarat Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanţă imobiliară Griffes, responsabilă pentru strategia de închiriere şi managementul comercial al Unirii View.

Partiţionarea spaţiului din Unirii View s-a potrivit cu cerinţele pe care H&M România le-a avut în ceea ce priveşte noul său sediu: un birou modern şi cu un nivel ridicat de eficienţă dar şi un spaţiu care să găzduiască un showroom unde să fie găzduite diferite efenimente pentru parteneri şi lideri de opinie, potrivit dezvoltatorului.

Compania a fost asistată în tranzacţia de închiriere de către consultantul imobiliar Cushman & Wakefield Echinox.

”H&M era într-un proces de căutare a unui sediu nou, mai mare şi mai eficient, cu specificaţii tehnice excelente şi, preferabil, în aceeaşi zonă cunoscută angajaţilor săi de la intrarea companiei pe piaţa locală. Piaţa Unirii oferă o vizibilitate foarte bună, acces excelent la toate mijloacele de transport în comun – principalele linii de metrou, tramvai şi autobuz – fiind de asemenea unul dintre principalele puncte de acces în centrul vechi al oraşului. După un proces de analizare şi negociere de 18 luni, Unirii View s-a dovedit a fi cea mai bună opţiune, motiv pentru care H&M a ales să îşi stabilească sediul pe termen lung în clădirea de birouri”, a declarat Monica Vasile, director office agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox.

Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piaţa Unirii, şi va fi finalizat în vara anului 2018. Unirii View va fi cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureştiului, cu 19 etaje (73 de metri) şi o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătraţi.

Printre companiile care au ales de asemenea Unirii View pentru stabilirea noilor sedii se numără NTT Data România, Pernod Ricard România şi Red Bull România.