Toti trei sunt optimisti si cred ca in vremuri dificile trebuie sa aiba curaj. Doar asa economia va functiona.

Gica Popescu a castigat bani din fotbal si imobiliare. Cum a venit criza, acesta a scapat de cateva proprietati, in special de cele din Spania, unde s-a prabusit piata. Putea sa traiasca linistit din dobanzi, dar si-a dorit sa investeasca.

"Va fi un bazar care va avea in jur de 500 de standuri intre sase si 30 de metri, noi speram sa avem intr-un an peste un milion de vizitatori. Prin aceasta investitie se vor fi intre 1800 si 2000 de noi locuri de munca", a declarat Gica Popescu.

Fotbalistul a riscat 10 milioane de euro, iar centrul o sa fie gata in mai putin de doua luni.

Si Camelia Sucu are treaba. A pus la bataie trei milioane si jumatate de euro in piata de gros din Bucuresti. Apoi si-a facut un moft si a mai dat o jumatate de milion de euro pentru un concept store care se va deschide curand. La parterul unei vile cochete o sa gasiti mobila de lux, decoratiuni, accesorii, bijuterii si chiar haine de designer.

In curtea casei a facut o mica terasa, iar daca va place scaunul pe care stati in timp ce va beti cafeaua sau ceaiul puteti sa plecati acasa cu el. Totul este de vanzare.

Romanita Iovan in schimb a dat moda pe agricultura. Nu definitiv, numai ca a cumparat 10.000 de metri patrati de livada in judetul Olt.

Intr-o excursie prin tara a vazut prunii si perii si a luat repede decizia. Pentru inceput a cumparat utilaje agricole. Apoi ar vrea sa se apuce de facut bunatati. La fel ca hainele, si aceste produse se vor numi tot Romanita.