Cele mai recente cifre au fost raportate de Sporting Intelligence, care spune ca a fost o licitatie stransa  "intre rivalii pay-tv din Asia care au trimis preturi explozive". Singapore este un exemplu in acest sens. Sing Tel oferta 200 milioane de lire sterline pentru a elimina Star Hub, care a platit 67 milioane de lire sterline pentru drepturile de oras-stat in runda  contractului 2007-2010, potrivit rapoartelor  Sporting Intelligence.
In Hong Kong, se spune, ca televiziunea i-Cable a platit 146 milioane de lire sterline pentru a inlocui postul  PCCW Now TV, care a platit  pana la 115 milioane de lire sterline ultimul timp, pentru difuzarea meciurilor din Premier League.  

In Orientul Mijlociu, Abu Dhabi Media Company, detinuta de rude ale clubului Manchester City EPL proprietarul Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan, se spune ca au depasit Showtime Saudita, cu o oferta de 200 de milioane de lire sterline, de doua ori si jumatate din suma care ii revin platita ultima data.

LPM are relatii de lunga durata cu News Corp e Fox in cele doua Americi si Sky in Europa, si cu Walt Disney Co e ESPN in Asia, ambele din care au reinnoit oferte actuale, de sute de milioane de dolari fiecare pe o baza regionala.