Intre decembrie 2007 – decembrie 2008, Borbely a fost ministrul Comunicatiilor in Guvernul condus atunci de Calin Popescu Tariceanu.

In perioada martie 2010 – mai 2012, in calitate de secretar de stat la Ministerul Economiei si Mediului de Afaceri, a coordonat reteaua de atasati comerciali ai Romaniei din peste 80 de tari.

In calitate de secretar de stat in Departamentul pentru Energie, functie pe care a detinut-o in perioada martie – decembrie 2014, el a facut parte din echipa de listare a companiei Electrica la bursele din Bucuresti si Londra.

Ca director pentru strategie si corporate affairs in cadrul Hidrolectrica, functie pe care detinut-o in intervalul ianuarie 2015 – iunie 2017, a condus unul dintre proiectele strategice ale companiei, acela de listare la Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Borbely este licentiat in management al Facultatii de Economie din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca si a urmat un curs de specializare „Building Businesses in Emerging Markets” la Harvard Business School.

Principalii competitori ai Telekom pe piata din Romania sunt Orange, Vodafone si Digi Mobil.

Grupul Telekom Romania a inregistrat venituri de 229,8 milioane euro in primele trei luni ale acestui an, cu 1,71% mai putin decat in aceeasi perioada a anului trecut.