Tranzacţia face obiectul unor aprobări ale autorităţilor de concurenţă şi de reglementare, finalizarea sa fiind estimată pentru data de 31 martie 2021.

”Vernon David & Asociaţii a asistat PayPoint Plc. şi pe avocaţii principali ai acesteia din Marea Britanie, Mills & Reeve LLP, cu privire la vânzarea filialelor sale comerciale din România (respectiv PayPoint Services şi PayZone, lideri în domeniul colectarii de plăţi) către Fondul de Investiţii Innova Capital”, a anunţat casa de avocatură.

Preţul tranzacţiei se preconizează a fi de aproximativ 47 milioane lire sterline la cursul valutar actual, fiind stabilit fară a se lua în considerare datoriile şi numerarul şi făcând obiectul ajustării, la finalizarea tranzacţiei, în funcţie de capitalul de lucru net.

PayPoint operează în România din anul 2007, încheind parteneriate cu retailerii pentru aproximativ 19.000 de locaţii prin care să permită clienţilor achitarea facturilor prin plăţi în numerar, transferuri de numerar, plăţi de taxe de drum şi reîncărcare electronică pentru servicii de telefonie mobilă.

”Tranzacţia face obiectul unor aprobări ale autorităţilor de concurenţă şi de reglementare, precum şi altor condiţii suspensive, finalizarea sa fiind estimată pentru data de 31 martie 2021”, precizează casa de avocatură.

Vernon | David este o casă de avocatură internaţională de tip boutique specializată în tranzacţii şi dispute comerciale complexe, aspecte de reglementare şi conformitate juridică. În prezent, casa de avocatură are sedii în Bucureşti, România, şi în Chişinău, Republica Moldova.