Serviciul Campus este un serviciu dedicat studentilor cazati in campusurile universitare din Bucuresti, prin intermediul caruia parintii pot trimite copiilor care studiaza in Capitala si sunt cazati in campusurile universitare, pachete continand haine, efecte personale etc.

Clientii pot expedia cu costuri mici colete din cele peste 100 de filiale FAN Courier din toata tara catre locatii fixe situate in campusurile universitare. Clientilor li se pun la dispozitie cutii standard FAN pentru expediere, iar taxarea se face in functie de tipul ambalajelor”, a declarat Roxana Magopet, director de marketing si comunicare FAN Courier.

Particularitatea serviciului Campus consta in aceea ca nu este ”door to door”. Solicitantii trebuie sa se deplaseze la filialele FAN Courier pentur a solicita prestarea de serviciu. Livrarile se efectueaza exclusive in locatiile fixe, amenajata in incinta campusurilor din Bucuresti, in intervalul 11.00-13.00.

Din datele colectate de FAN Courier reiese ca parintii studentilor care invata in Bucuresti le trimit acestora pachete de regula in zilele de luni si joi, iar cele mai multe vin din zona de vest a tarii, din orase precum Baia Mare, Fagaras sau Sibiu.

FAN Courier, companie cu capital integral romanesc, a fost fondata in 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai si Felix Patrascanu. FAN Courier a devenit in 2006 liderul pietei romanesti de curierat, iar in prezent deserveste peste 30.000 de clienti, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 4.100 de colaboratori si a unei flote auto de peste 2.500 de vehicule.

Serviciile FAN Courier de expediere si livrare in sistem ”door to door” sunt disponibile atat la nivel national, cat si la nivel international prin parteneriate cu companii de profil din strainatate.