„As lua 10 prieteni cu mine si as face o plangere premierului”, i-a raspuns Tiriac directorului editoriat al Ziarului Financiar, Cristian Hostiuc.

"Nu ne trebuie o rascoala in aceste momente. Nu inteleg ce vor oamenii astia. Daca ii dam pe toti jos, pe cine alegi apoi?", a adaugat omul de afaceri.

Ion Tiriac este de parere ca actuala clasa politica "face ce trebuie sa faca", motiv pentru care nu va mai rezista la guverna decat cel mult 10 luni.

Considerat unul dintre cei mai bogati romani, Ion Tiriac crede ca prim-ministrul Emil Boc Daca ar fi demn de respect daca si-ar fi prezentat demisia, in urma amplelor proteste din ultimele zile.

Totodata, omul de afaceri a adaugat ca pana la ora actuala, premierul Romaniei a facut pasii necesari pentru a scoate tara din criza. "Eu sunt de parere ca premierul a facut ceea ce trebuie sa faca, chiar daca el nu mi-a facut mie, ca om de afaceri, ceea ce trebuie. Guvernul Boc, pentru noi intreprinzatorii, nu a gasit cheia sau sistemul sa ne incurajeze sa facem mai mult", a spus acesta.

"Eu am fost dezamagit de domnul presedinte, pentru ca el avea puterea de a chema la masa discutiilor toate partidele si nu a facut-o", a afirmat Ion Tiriac.

Ion Tiriac a fost invitatul lui Cristian Leonte si al celor doi jurnalisti Claudiu Pandaru (gandul.info) si Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar), intr-o editie speciala a emisiunii „Dupa 20 de ani”, difuzata de la ora 10:00.

Omul de afaceri a vorbit, printre altele, despre 2012 din punct de vedere economic si in contextul alegerilor care urmeaza sa aiba loc anul acesta.

Citeste si:

Se pregateste cea mai mare lansare pe bursa din istorie. Compania care vrea sa doboare toate recordurile

Reactia incredibila a oficialilor Apple la acuzatiile de exploatare a angajatilor chinezi: "Stim de 4 ani, dar ne convine"