O serie de chiriasi au decis sa iasa din proiect - fapt considerat, in general, ca fiind normal pentru un centru comercial, mai ales in primul an de functionare.

"Nu trebuie sa ne ridice semne de intrebare plecarea unor retaileri, in timp ce ce altii au ramas si chiar si-au extins suprafata pe care o operau", afirma Mihai Agaficioaia, actualul director al centrului.

Pe de alta parte, unele dintre companiile care au plecat din centrul comercial si-au argumentat decizia printr-un trafic scazut si o diferenta intre cei care vizitau centrul comercial si obiectivul stabilit initial, dupa cum declara atunci Tudor Niculescu, proprietarul lantului de cafenele Turabo.

"Programul de functionare era 10:00 - 22:00, iar din punct de vedere legal trebuia sa am doua vanzatoare. Stiti ce mi-au spus? Ca se urca pe pereti de plictiseala. Aceasta a fost cea mai  mare problema, acel mall nu era vizitat”, afirma acum Elena Cremenescu, fondatoare si director general al Elmiplant, unul din chiriasii initiali ai proiectului.

Cititi mai multe despre povestea City Mall intr-un amplu material disponibil pe www.businessmagazin.ro.