Din totalul incasarilor, cele mai multe au fost realizate de aria de practica "Litigii si Executari Silite - Birouri Teritoriale" cu 30,06%, urmat de M&A, Privatizare, Concurenta (16,19%), Infrastructura (10,48%), Utilitati si Mediu (9,78%), Bancar si Piata de Capital (9,21%), Energie, Petrol, Gaze (9,20%), Fiscal (6,84%), Comunicatii, IT, Gambling (5,43%), Imobiliare (1,47%) si Proprietate intelectuala (1,34%). 

"In 2010 - annus horribils pentru toata economia romaneasca - am reusit sa restructuram portofoliul de clienti si, in acelasi timp, sa incheiem procesul de reevaluare si restructurare a activitatii noastre ca sa devenim mai eficienti. Astfel, reteaua de birouri teritoriale a fost inclusa in departamentul de litigii si executari silite, ceea ce ne-a permis sa preluam de la banci, companii de leasing si de telefonie mobila pachete de litigii de mii de dosare raspandite in toata tara. In plus, ca strategie adaptata la criza, am micsorat dimensiunile sitei dupa principiul «no job too small, no fee too little»", afirma, intr-un comunicat, avocatul coordonator Doru Catalin Bostina. 

Acesta a arata ca anul trecut casa de avocatura s-a implicat in proiecte care nu au fost afectate de criza, in timp ce expunerea pe imobiliare a fost intotdeauna mica, la fel si pe M&A.

"Majoritatea caselor de avocatura de business au avut un an bun si cresterea noastra se inscrie evident in acest trend. Evident ca dublarea, practic, a cifrei de afaceri a fost facilitata si de unii factori conjuncturali pe care am reusit sa-i exploatam in avantajul nostru", a adaugat Bostina. 

Casa de avocatura are 18 sedii secundare, patru birouri in Austria, Cipru, Elvetia si Republica Moldova si peste 130 de avocati si consultanti, informeaza Mediafax.