Noul CEO al companiei este Valentin Dorobantu, care a ocupat pana in prezent functii de conducere in cadrul CFR Infrastructura, AFER si CFR Calatori.

Din Consiliul de Administratie mai fac parte Dana Galben, care a ocupat functii de conducere la CFR Calatori, CNADNR si CFR SA, George Micu si Claudiu Octavian Dumitrescu, ambii avand de asemenea, in trecut, pozitii de conducere la companiile din domeniul feroviar.

Presedintele CA este Corina Alexandrina Gatej, fost CEO al Unilever South Central Europe si fost consilier prezidential.

Fenechiu a afirmat ca salariile noilor manageri vor face obiectul unor negocieri intre CA si reprezentantii Ministerului Transporturilor, proprietarul companiei.

Intrebat daca printre obiectivele noului management vor figura si disponibilizari, Fenechiu a spus ca nu vrea sa discute despre acest subiect pana cand nu vor fi analizate masurile de eficientizare.

El a precizat ca CFR Calatori a inregistrat pierderi de 450 milioane lei la nivelul anului trecut.

Fenechiu a mai spus ca i se pare important ca in Consiliile de Administratie ale companiilor de stat sa existe si specialisti in domeniu.