"Am afisat pe site regulamentul de organizare si functionare, organigrama, care este in vigoare de la 1 ianuarie. Acolo sunt si posturile de executie si posturile de conducere. (...) Important este ca grilele de salarizare au fost aliniate la nivelul pietei, asa cum zice legea", a spus Negritoiu.

Intrebat care este cel mai mic salariu net in ASF, Negritoiu a mentionat ca 2.000 lei, nivel similar celui din 2015.  

"Salariile individuale sunt totusi salarii individuale. Primele sunt aceleasi pe care le-am anuntat de mai multe ori si le-am si dat. Avem o prima de performanta care s-a dat in decembrie si avem prime de proiect. Am mai publicat in semestrul I (2015, n.r) cate proiecte au fost si cati oameni au luat prime si acum trebuie trebuie sa publicam pentru semestrul II cate prime de proiect am mai dat, dar sunt putini oameni care au luat prime. Prima de performanta a fost pe baza de evaluare, in procente diferite", a explicat Misu Negritoiu.  

ASF anunta anul trecut, ca ponderea functiilor de conducere in cadrul institutiei in total salariati va scadea la 12%, de la 1 ianuarie 2016, fata de anul 2014, cand ponderea era de 26%. 

In 10 decembrie, ASF anunta ca ponderea functiilor de conducere ajunge acum la 12% din total personal.