"Inovatia tehnologica si calitatea produselor de top a produselor noastre stau la baza succesului nostru in pietele internationale, incluzand piete avansate, precum SUA sau Germania. SUA este piata pe care ne localizam in acest moment. La ora actuala, prin noul nostru produs Box, nu targetam piata din Romania. Pentru noi, Bitdefender Box reprezinta expresia gandirii noastre despre cum poate fi protejata in viitor o familie, in spatiul cibernetic. Numarul de terminale conectate la internet variaza de la 10 la 55 pe familie. Mai mult de jumatate dintre acestea fac parte din categoria celor slab protejate, gen iPhone sau iPad, sau nu au protectie deloc”, a declarat Florin Talpes, fondator si CEO Bitdefender, citat de Agerpres.

Conform datelor furnizate de Banca Nationala a Romaniei, anul trecut, Bitdefender a ocupat locul 3 in clasamentul companiilor exportatoare de servicii informatice si media, dintr-un total de 681 de societati care au raportat astfel de servicii. De asemenea, compania s-a clasat, in 2014, pe pozitia 19 in topul firmelor exportatoare de servicii indiferent de natura acestora, dintr-un total de 7.000 de societati inregistrate in Romania care au consemnat export de servicii.

Bitdefender a lansat, recent, in SUA, solutia hardware de securitate pentru familii, Bitdefender Box. Acesta inglobeaza tehnologii bazate pe 21 de brevete de inventie inregistrate de cercetatori din echipa romaneasca a Bitdefender, dintre care trei apar in premiera in noul produs. Dispozitivul protejeaza de la distanta terminalele utilizate de membrii unei familii, fara a ingreuna foarte mult activitatea procesorului detinut de aparat, fie smartphone, laptop sau tableta.

In 2014, compania a inregistrat o crestere de peste 110% a vanzarilor pe segmentul enterprise (catre companii mari), iar pentru anul acesta este estimat un plus de 100% in vanzari pe acest segment. Cele mai mari cresteri au fost inregistrate, anul trecut, in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie si tarile nordice.