Sa vedem ce nu stiati despre Mark Zucerberg, Charlie Cheever, Sergey Brin, Aaron Levie, Dick Costolo, David Ebserman, Randi Zuckerberg sau Jack Dorsey.

1. Lui Zuckerberg ii place sa-si petreaca timpul liber cu patrupedul sau.

Mark Zuckerberg, co-fondator si CEO la Facebook, iubeste intr-atat de mult animalele, incat isi posteaza deseori pe reteaua de socializare fotografii cu Beast, cainele sau. Mai mult, Zuckerberg obisnuieste sa-l ia pe micul “fioros” peste tot unde merge: interviuri, sedinte foto, cumparaturi, plimbari, intalniri cu prietenii etc.

2. Charlie Cheever, co-fondatorul Quora, se joaca ore in sir StarCraft 2.

Cheever prefera sa isi petreaca timpul liber in fata calculatorului, jucand StarCraft 2, scrie Business Insider. Mai mult, tanarul antreprenorul se lauda cu scoruri foarte mari la acest joc.

3. Sergey Brin este workaholic.

Pentru ca Google sa ajunga in faza actuala, cineva a trebuit sa munceasca foarte mult. Despre Sergey Brin, co-fondator al companiei care opereaza motorul de cautare,  se spune ca este cu totul acaparat de jobul sau. Se dedica aproape in totalitate cercetarii desfasurate la Google. Cat despre putinul timp liber ramas, Brin il petrece la sala de fitness.

4. CEO-ul box, Aaron Levie, practica magicia in timpul liber.

Cand vine vorba despre magie, toata lumea isi doreste sa-i afle secretele. Aaron Levie, CEO-ul companiei Box CEO este cel mai in masura sa povesteasca despre micile trucuri, dat fiind faptul ca practica magia, in adevaratul sens al cuvantului. Doar asa se poate explica modul in care a reusit sa-si scoata la vanzare compania pentru 500 milioane de dolari.

5. CEO-ul Twitter, Dick Costolo, a fost actor si comediant, inainte de a fi miliardar.

Inainte de succesul pe care l-a inregistrat cu Twitter, Costolo era un simplu comediant. Astazi conduce un micro blogging care valoreaza „doar” 8 miliarde de dolari si nu este vorba despre nicio gluma.

6. CFO-ul de la Facebook canta la bas intr-o trupa, inainte sa se ocupe de finantele celei mai mari retele de socializare din lume.

David Ebersman, Chief Financial Officer (CFO) la Facebook, canta in timpul liber la bass in trupa FeedBomb, din care facea parte si sora sefului sau, Mark Zuckerberg,

7. Sora lui Zuckerberg a fost solista aceleiasi trupe in care a performat si actualul CFO al retelei.

Si Randi Zuckerberg a avut o „cariera” artistica inainte sa se implice in afaceri, alaturi de fratele sau devenit celebru.

8. Jack Dorsey, creatorul Twitterului, tanjeste la o calatorie in jurul pamantului.

Cunoscutul inginer de software, Jack Dorsey, co-fondator la Twitter, si-a propus sa vada intreaga lume, motiv pentru care atunci cand se apropie perioada vacantelor, isi organizeaza rapid un traseu de calatorii.