„Intrarea in procedura de restructurare este o decizie pe care am luat-o cu scopul de a ne adapta business-ul la realitatile economiei actuale. Este o perioada inca dificila din punct de vedere economic, iar decizia restructurarii activitatilor companiei ne va permite sa ne concentram pe obiective care asigura continuarea eficienta a activitatii noastre pe termen lung,” spune Philippe Eustratiades, administrator al companiei Andromede Decor.

"Speram intr-o colaborare buna cu creditorii al caror sprijin si intelegere le vom solicita prin planul de reorganizare. Preconizam mai multe intalniri in viitorul apropiat cu principalii creditori pentru a purta negocieri asupra graficului de plati", mai arata administratorul bam boo.

Ca urmare a acestei decizii, compania va pune in aplicare un plan de restructurare rationala cu scopul eficientizarii activitatii sale.

Astfel, in etapa urmatoare compania isi va continua activitatea, aplicand totodata anumite masuri menite sa ii consolideze afacerile, precum revizuirea colectiilor, eficientizarea politicii de achizitii si rentabilizarea punctelor de lucru.

Compania Andromede Decor a lansat lantul de magazine bam boo in anul 2003, devenind unul dintre primele branduri care s-au impus pe segmentul de decoratiuni interioare si cadouri de pe piata din Romania.

In prezent, compania numara 22 de magazine la nivel national, amplasate in galerii comerciale sau magazine independente, aflate in Bucuresti (10 magazine) si in principalele mari orase din tara (12 magazine).

In 2010, bam boo a inregistrat o cifra de afaceri de peste 36 milioane lei si a avut peste 4 milioane de clienti.