Liderul PSD a sustinut, la reuniunea USL, ca nu vrea sa fie ca premierii numiti de presedintele Traian Basescu.

"Uitati-va la cei doi premieri numiti de presedintele Traian Basescu, domnul Boc si domnul Ungureanu. Si ganditi-va la Romania ca la o casa in care locuim cu totii. Boc ne-a ipotecat casa, ne-a oprit copiii sa mai mearga la scoala, le-a spus parintilor nostri sa nu se mai duca la spital ca nu mai sunt bani. A venit Ungureanu si a inceput sa ne vanda din casa: patul, televizorul, tot ce mai gaseste", a spus Ponta, scrie Mediafax.

El a reafirmat ca nu accepta sa fie numit premier de catre presedintele Basescu, ci vrea sa isi obtina mandatul in urma votului alegatorilor.

"Vreau sa explic de ce accept, sunt onorat si vreau sa fiu prim-ministru al acestei tari cu sprijinul dumneavoastra. Pentru ca pe altii nu i-am auzit si nu i-am luat in serios. Nu vreau sa ma puna Basescu nimic nicaieri. Nu vreau sa ma voteze in functie nici Ridzi, nici Pasat, nici Anastase, Boldea, nici Oltean, vreau sa ma votati dumneavoastra, vreau sa ma voteze romanii", le-a mai spus Ponta participantilor la mitingul USL.

Citeste si:

Ungureanu: "Undeva pana in vara sper sa aduc salariile la nivelul anterior, este unul dintre pariuri"