Romania si criza mondiala, economie, finante si banci – acestea au fost cateva dintre temele de la care a pornit discutia la care au mai participat Cristian Leonte, moderatorul emisiunii si jurnalistii Claudiu Pandaru (redactor-sef Gandul.info) si Cristian Hostiuc (director editorial “Ziarul Financiar”).

Directorul general al ING Bank isi va exprima opinia despre modul in care criza prin care trece Europa si valul recesiunii vor afecta Romania si care vor fi efectele pe care le va resimti societatea.

Grecia este doar primul caz”, spune Misu Negritoiu, insa opinia sa despre evolutia Romaniei este una favorabila.

In editia speciala a emisiunii “Dupa 20 de ani”, telespectatorii Pro Tv vor afla care sunt argumentele lui Misu Negritoiu atunci cand vorbeste despre viitoarea crestere economica a Romaniei si care sunt sectoarele care vor constitui motorul acestui impuls. 

Misu Negritoiu va lansa cateva remarci acide si la adresa clasei politice si va exprima o versiune originala a motivului pentru care se construiesc autostrazi in Romania.

Reducerea expunerilor bancilor in Romania, ieftinirea creditelor, cursul euro si finantarea deficitului bugetar vor fi alte subiecte dezbatute de Misu Negritoiu si jurnalistii invitati in editia speciala a emisiunii “Dupa 20 de ani”.