Va deveni el realitate? Asta este intrebarea!


"Prima faza a parcului ar trebui sa fie gata in urmatorii trei ani", a declarat pentru incont.ro Carmen Sandulescu, director financiar al Impact Developer & Contractor SA. Iar prima faza inseamna ca te vei putea distra in el!

Cat va costa? Circa 140 de milioane de euro, din care Impact va contribui cu terenul si cu studiul de fezabilitate, pe care tocmai il pregateste si pentru restul cauta investitori. Cel putin, asa arata planul actual!

Potrivit lui Carmen Sandulescu, firma cauta investitori prin intermediul unui consultant international si nu doar "seicii" sunt cei carora li s-a prezentat proiectul.

Cum va arata parcul?

Va avea doua montagnes russes, un turn unde vizitatorii vor putea experimenta caderea libera, un planetarium si studiouri de simulare spatiala, un parc acvatic, atractii acvatice pentru sezonul cald si multe alte distractii.

Sa nu uitam de sala multifunctionala de spectacole, zona de shopping, precum si de hotelul luxos.

Mai mult, parcul va avea restaurante, un centru de tip outlet, precum si parcari.

Pe ce se bazeaza Impact cand vrea sa faca o astfel de investitie?

"In ciuda reducerii tuturor felurilor de cheltuieli, din  cercetarile noastre, a rezultat ca desi este criza bugetul pentru distractii al romanului de rand a crescut, fiind singurul pe plus", a spus directorul financiar al Impact Developer & Contractor.

Compania asteapta peste 800.000 de vizitatori, in primul an, numarul lor urmand sa ajunga ulterior la 1,4 milioane.

Potrivit Gandul, in toamna anului 2009, doi consilieri municipali ai PDL au anuntat ca vor construi un parc de tip Disneyland pe 14 hectare.

Valoarea investitiei era estimata la 400 de milioane de euro si amplasarea parcului era preconizata fie in apropierea Capitalei, in comuna Mogosoaia, in sectorul 4 al Capitalei, in Parcul Tineretului, langa Sala Polivalenta, sau in Padurea Baneasa din Sectorul 1.

Gasiti mai multe imagini in GALERIA FOTO!

Sursa FOTO si VIDEO: Impact