Pentru cei care viseaza la o masina rapida, McLaren Spider este pregatit de cursa. Dotat cu un motor de 625 de cai putere, vehiculul "zboara" cu 330 de kilometri la ora. Pretul: 265 de mii de dolari.

Cu gandul la familiile cu copii mici, cei de la Honda au dotat pentru prima data o masina cu un aspirator. Aparatul este bine ascuns intr-un compartiment special, din portbagajul spatioasei Honda 20-14 Odyssey. Aspiratorul poate merge incontinuu cat timp motorul este pornit.

La linia de start s-a aliniat si Jeep Rubicon, care a starnit senzatie prin felul in care se descurca pe teren accidentat. Iar invitatii l-au pus la incercare in situatii dificile.

La New York a parcat si Mini Cooper ClubVan, al carui computer de bord ia imediat ochii. Computerele de bord sofisticate sunt cap de afis si la Salonul Auto de la Seul.

Hyundai a debutat cu HDN 9, un concept luxos cu 370 de cai putere, o reinterpretare moderna a masinilor sport premium. Si nu e singura surpriza a producatorului sud-coreean: in parteneriat cu casa de moda Hermes, Hyundai a lansat si modelul concept Equus, ilustrarea perfecta a luxului suprem.

Nici Audi nu s-a lasat mai prejos cu noul R8 Plus Coupe, care ascunde sub capota 550 de cai putere.

O multime de curiosi s-au strans si in jurul modelului E4U de la Hyundai, un automobil-capsula pentru o singura persoana.