"Renault a produs 1.200 de exemplare din seria limitata a modelului CC Floride, iar 15 dintre ele au fost alocate Romaniei", a spus directorul de marca Renault, Dora Pasare.

Aceasta a adaugat ca importatorul a primit deja doua comenzi pentru CC Floride. 

CC Floride este distribuit in Romania cu o singura versiune de motorizare, respectiv de 1,4 litri, pe benzina. Pe celelalte piete, modelul este prezent si cu o varianta de 1,9 litri.

Noul Renault este o reeditare moderna a modelului aparut pe piata in anii '60, Renault Floride, potrivit producatorului. Masina este disponibila intr-o singura varinta de culoare, alb-fildes.

Printre echipamentele standard ale vehiculului se numara sase airbag-uri, ESP, limitator de viteza, radio CD MP3, bluetooth, aer conditionat, geamuri electrice, oglinzi retrovizoare reglabile, rabatabile electric, senzor de lumina si ploaie, inchidere centralizata, asistenta la parcare, scaune cu incalzire, sistem de navigatie integrat in bord si jante din aluminiu.

In primele patru luni ale anului, in Romania au fost inmatriculate 4.527 autoturisme Renault, cu 30% mai putine fata de aceeasi perioada a anului trecut. Astfel, cota de piata a marcii in Romania a crescut de la 7,1% la 7,8%, fata de aceeasi perioada din 2010, conform reprezentantului Renault.

Iata cum arata modelul serie limitata, fabricat de Renault.