Pana sa-i prinda pe acestia, oamenii legii n-au mai rezistat tentatiei si au facut chiar ei o cursa nebuna.

Masina este echipata cu un motor de 3.600 cm cubi, dezvolta o putere de 420 de cai, atinge o viteza maxima de 330 km/h si ajunge la 100 km/h in 7 secunde.

Aceasta este masina de 80.000 de euro cu care cei de la Politia Rutiera din Prahova au zburdat, fara sa-si dea singuri amenda, in traficul din Ploiesti.

La un moment dat, in timp ce faceau o demostratie, oamenilor legii le-a iesit in drum o femeie care traversa, ce-i drept neregulamentar.

Prudent, politistul, care avea peste 140 km/h, se descurca si reuseste sa o ocoleasca, cu zambetul pe buze, apoi accelereaza si mai tare.

Automobilul Porsche are o istorie uluitoare. In 2002, masina, in care se aflau doi cetateni turci, a fost oprita la Vama Nadlac. Inauntru s-au gasit 63 de kilograme de heroina, ascunse sub scaune.

Autoturismul a fost confiscat si a ajuns, dupa o vreme, la Secretariatul General al Guvernului. In 2007, au fost descoperite alte 60 de kilograme de heroina, de aceasta data in portbagaj.

Poate ca drogurile n-ar fi aparut daca premierul de atunci, Calin Popescu Tariceanu, indragostit de masini de lux, n-ar fi dorit sa o incerce, dupa ce a vazut-o in garajul de la Palatul Victoria si a trimis-o mai intai la un service pentru verificari.

Acum, in sfarsit, pare sa-si fi gasit menirea. Va fi spaima vitezomanilor de pe DN 1. Asta desigur, daca nu cumva si politistii din Prahova vor descoperi, intamplator, alte surprize in bolidul cu un trecut atat de agitat.