76.124 vehicule Mustang au fost inmatriculate in toata lumea, in primele sase luni ale anului 2015, cu 56% mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit Ford Romania.

Peste 8.000 de modele Mustang au fost vandute in Europa, iar clientii prefera versiunea coupe cu motorul V8 de 5 litri, de 421 CP, si culorile Race Red si Magnetic Grey.

Anul trecut, Ford a deschis precomenzi pentru 500 de unitati Mustang in timpul finalei Champions League, acestea epuizandu-se in doar cateva minute.

Doua dintre ele apartin unor clienti din Romania si pana in prezent in tara noastra au fost comandate 58 de modele Mustang. 

La fabrica fabrica Ford de asamblare din Flat Rock, Michigan, a demarat si productia pentru Mustang cu volan pe dreapta, pentru mai multe piete, inclusiv Marea Britanie.

Trei din patru vanzari de Ford Mustang din Europa sunt pentru versiunea coupe pana in prezent si doi din trei clienti au optat pentru motorul Ford V8 de 5 litri cu 421 CP. 

Soferii din Europa opteaza aproape in mod egal pentru transmisia manuala cu sase viteze (51%) si cea automata cu sase viteze (49%). Transmisia automata se dovedeste mai populara printre clientii care au achizitionat modele cu motoare V8 de 5 litri (57%), iar cea manuala este preferata de clientii care au achizitionat modele cu motoare EcoBoost de 2,3 litri si 317 CP (65%). 

Modelul Ford Mustang este acum disponibil pentru clientii din peste 100 de piete din toata lumea.