Potrivit rezultatelor licitaţiei publicate pe site-ul Artmark, maşina "comisarului Moldovan", rol interpretat de actorul Sergiu Nicolaescu în filmul "Un comisar acuză", a avut preţul de pornire de 25.000 de euro.

Mercedes-Benz 170V este singurul model produs de Daimler-Benz înainte de Primul Război Mondial, a cărui construcţie a continuat şi după Al Doilea Război Mondial şi a fost cunoscut la acea vreme şi sub numele de "Calul de cursă al Germaniei".

În anii '40, modelul a fost adaptat, între altele, în ambulanţe pentru front. Artmark arată că în România mai există patru exemplare Mercedes-Benz 170V în stare de funcţionare.

La aceeaşi licitaţie a fost cumpărat şi un Jeep Willys, la 19.000 de euro. Maşina a făcut parte din dotarea corpului de armată americană detaşat în Coreea de Sud în anii 1950.

Printre loturile adjudecate s-a numărat şi un vas grecesc din ceramică pentru ulei parfumat, posibil folosit în ritualul nupţial, vechi de circa 2.500 de ani, din colecţia actorului Anthony Quinn. Lotul, însoţit de raport de expertiză, a fost cumpărat la 3.250 de euro.