"CJ Cluj este in discutii si negocieri cu reprezentantii Tata Motors pentru deschiderea unei investitii. Aceste discutii vor continua in perioada urmatoare. Reprezentantii companiei au vizitat deja amplasamentul Parcului Industrial Tetarom 3. Nu pot oferi informatii privind valoarea investitiei sau numarul locurilor de munca preconizate", a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, potrivit Mediafax.

In parcul Tetarom au anuntat investitii, in ultima perioada, si companiile De Longhi si Bosch.

Tata Motors, cea mai mare companie auto din India, produce automobile, camioane si autobuze. Compania a lansat, in 2009, cea mai ieftina masina din lume, care costa sub 2.000 de euro.

Compania si-a manifestat inca de anul trecut interesul pentru o eventuala investitie in Cluj. Astfel, Tise declara in aprilie 2011 ca Tata Motors "tatoneaza" judetul pentru un proiect care s-ar ridica la "zeci de milioane de euro".

Tata Motors are venituri anuale de circa 20 de miliarde de dolari si face parte din grupul Tata, care include peste 90 de companii din domenii ca IT&C, inginerie, materiale, servicii, energie, produse de consum si chimicale, cu activitati in peste 80 de state.

Pleaca Nokia, vine Bosch. Autoritatile cauta solutii de angajare pentru oamenii ramasi pe drumuri VIDEO