Motorul de 3,5 litri al automobilului sport de lux dezvolta 350 cai putere. Lotus Evora S IPS poate atinge viteza maxima de 269 kilometri pe ora si poate accelera de la zero la suta de kilometri in 4,8 secunde.

De asemenea, la inceputul anului viitor importatorul va lansa noul Exige S, model care dispune de un motor de 3,5 litri amplasat in spatele masinii. Motorul de 3,5 litri dezvolta o putere de 350 cai, ceea ce permite automobilului sa accelereze de la zero la suta de kilometri in 3,8 secunde si sa atinga o viteza maxima de 274 kilometri pe ora.

Directorul de marketing al Forza Rossa, Lucian Sonea, a declarat la inceputul acestei saptamani ca distribuitorul a livrat in acest an noua automobile Lotus.

Incepand cu anul acesta, Forza Rossa este reprezentantul exclusiv al marcii Lotus in Romania, Serbia, Muntenegru si Republica Moldova. Compania opereaza si ca unic importator Ferrari pe piata romaneasca, precum si in Bulgaria si Republica Moldova.

Forza Rossa este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 9 milioane euro, in crestere cu 10% fata de 2009.

Citeste si:

Forza Rossa lanseaza un nou calut cabrat. Cota pentru Romania, aproape epuizata FOTO

Citadine, Dacia care va concura Volkswagen Up. Pret de baza: sub 5.000 de euro