Modelul 458 Spider, prima berlineta cu motor central spate din lume, a fost prezentat in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Automobilul este echipat cu un motor V8 de 4,5 litri si cu un acoperis rigid retractabil, o inovatie brevetata Ferrari care reprezinta de asemenea o premiera mondiala pentru un automobil sport din acest segment.

Noul Ferrari atinge o viteza maxima de 320 kilometri pe ora si poate ajunge de la zero la suta de kilometri in 3,4 secunde. Consumul mediu de carburant este de 11,8 litri la suta de kilometri, iar emisiile de dioxid de carbon sunt de 275 de grame pe kilometru.

Reprezentantii importatorului au declarat in luna august ca a fost epuizata cota de 30 de unitati Ferrari alocate Romaniei pentru acest an si compania are deja comenzi pentru 2012.

Forza Rossa este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de noua milioane euro, in crestere cu 10% fata de 2009.

Citeste si:

BMW M5, in Romania de la inceputul anului viitor. Preturile depasesc 100.000 euro

Masinute de criza: consuma doar 2% la suta de kilometri si pot fi conduse fara permis VIDEO