B-Max, masina pe care Ford o va produce in exclusivitate la Craiova, a fost prezentata ieri, pentru prima data, in forma in care, din vara, o vor cumpara clientii din toata lumea.

"Nu lansam doar B-Max, care va fi construit in noua noastra fabrica din Romania, la Craiova, dar lansam si tehnologia SYNC ca principala noastra platforma comunicatii. Si SYNC va intra prima data pe piata impreuna cu B-Max", a delcarat Christof Kellerwessel, inginer sef pentru Electronica al Ford Europa.

De la distanta e o masina mica, destul de aratoasa, insa daca te apropii vezi cat de bine dotata este. Are faruri cu Xenon, jante de aliaj pe 17 inci, insa cele mai spectaculoase sunt usile. Usa din spate culiseaza, iar intre cele doua nu exsita stalp. Un acces foarte usor pentru toata familia, iar in interior ambient de masina premium - piele si foarte multe butoane pe bord.

Insa principala misiune a tehnologiei SYNC este siguranta.

"Daca ai un accident grav, sistemul apeleaza automat numarul de urgenta prin telefonul tau, da localizarea geografica prin GPS, va vorbi serviciului de urgenta in limba tarii respectiva si il va anunta ca o masina Ford a avut un accident si are nevoie de ajutor", a declarat Christof Kellerwessel, inginer sef pentru Electronica al Ford Europa.

Vezi GALERIE FOTO pe www.stirileprotv.ro.